Forsränning eller Packraft?

Ett guidat äventyr i forsen


Alla våra äventyr är privata bokningar, därför kan vi vara väldigt flexibla med tider och skräddarsy våra aktiviteter efter just era önskemål.

Tveka inte att kontakta oss för ett exklusivt äventyr.

Teambuilding, Kickoff. Kompisgäng. Svensexor och möhippor. 

Privat coachning eller guidad tur.


Vilket äventyr passar dig?


Vi har under åren som gått fått några riktiga favoritsträckor där vi mer än gärna tar dig med på ett äventyr.

PACKRAFT

Vildmarksäventyret

En resa genom flottarhistoria och vacker natur. här är det mer fokus på naturupplevelse än adrenalin och stora vågor. även om vi kommer att passera några mindre forsar. I våra stabila packrafts får du paddla ensam i båten ledd av en erfaren guide och instruktör. Som avslutning och pricken över i plockar vi fram murrikan och vi fixar lite sjysta burgare på stekhäll, en välförtjänt avslutning. 

Ca 5 tim

1750:-/person

Maten


Vi tror på att leverera hela paketet. Och I priset på alla våra guidade turer ingår maten. Efter som vi garanterat kommer att bli hungriga efter att ha varit på vattnet plockar fram stekhällen.


Med våra egengjorda burgare och blandade tillbehör har vi något som passar alla. 

En dag i forsen

För dig som vill ha lite utmaning och prova på lite större vågor.efter en genomgång på slätvattnet med grundläggande teknik kastar vi oss ut i forsen för att gradvis öka utmaningen med målet att paddla hela forsen innan vi bryter för att få på oss lite torra kläder och dra igång stekhällen för att avsluta med burgare.

Ca 5 tim

1750:-/person


Packraft eller Rafting?

Välja båt och vad är skillnaden 


Vill du köra jeep eller åka buss?

Med marknadens minsta båtar för kommersiell rafting lovar vi en nära vattnet upplevelse

Vi har valt att specialisera oss på att ta mindre privata grupper och köra med små båtar. Vår största båt tar max 6 deltagare vilket anses som en liten båt för komersiell rafting, där man ofta kan vara både 10 och 12 gäster i bland.

Våra allra minsta båtar tar max 3 gäster. Varför har vi då valt dessa båtar?  Jo helt enkelt för att dom blir så mycket roligare och lekfullare (vill du köra rally eller åka färdjänst?).
Här är det verkligen teamwork som gäller när vi leker oss ner för forsen.


Spana in "Vildmarksäventyret" rafting, eller "En dag i forsen" rafting


Är ni riktigt kaxiga väjer ni att köra packraft, här är du kapten över din egen båt. Vi går igenom grundläggande tekniker innan vi tar oss ann vågor och forsar. Alltid tillsammans med en utbildad guide och instruktör. 

Välj mellan "Vildmarksäventyret" packraft, eller "En dag i forsen" packraft.


 


FORSRÄNNING / RAFTING

Inga öppna bokningar, vi tar en grupp i taget. 


Ett exklusivt äventyr för bara er! Med marknadens minsta och lekfullaste båtar lovar vi att ni kommer nära vattnet. Och att få laga maten på stekhäll efter turen och njuta av välförtjänta burgare brukar vara mycket uppskattat  

Vilken tur passar dig och dit sälskap? 


Vildmarksäventyret

(Familjetur)


En resa genom flottarhistoria och vacker natur. här är det mer fokus på naturupplevelse än adrenalin och stora vågor. även om vi passerar en del mindre forsar, men i våra små lekfulla båtar tillsammans med en guide så får vi både vägledning och instruktioner. väl uppe på land igen åker stekhällen fram och vi fixar burgare som avslutning.

Ca 5 tim

1750:-/person

Vildmarksäventyret

+

En dag i forsen 


Vi börjar med den lite enklare "vildmarksturen", där vi jobbar på teamwork och samarbete. Vi tar en kortare paus och fyller på energi depåerna. Där efter kastar vi oss ut i de lite större vågorna. "Varning för en blöt upplevelse". Torra, ombytta och trötta efter "En dag i forsen" är stekhällen och burgarna mycket efterlängtade.


ca 7 tim

2900:-/person

En dag i forsen 


För dig som vill ha en riktig utmaning i plockar vi fram marknadens minsta båtar för kommersiell rafting, efter en genomgång på slätvattnet kastar vi oss ut i forsen för att jobba på samarbetet och gradvis öka utmaningen och leka oss ner för forsen.  innan vi bryter för att få på oss lite torra kläder och dra igång stekhällen för att avsluta med burgare.
Ca 5 tim

1750:-/person

Våra Burgare

I alla våra ovanstående paket ingår naturligtvis våra egna burgare, vi vet att man blir hungrig på vattnet och vi avslutar med att plocka fram murrikkan och fixa käket. Vi gör vad vi kan för att jobba med lokala produkter och leverantörer av råvaror. Vi erbjuder alltid vegetariska/veganska alternativ

Kött


Vi försöker alltid att ta köttet från vår lokala eko gård. Vegetarisk


Vegetariska halumi burgare.Vegan

Våra egengjorda veganska burgare har blivit en riktig hit.Välkommen in till vårt kontor.

Vill du utvecklas och lära dig paddla på riktigt?


Fors & sjöpaddlings kurser